top of page

Τα κοσμήματα για διανοούμενες, πνευματώδης, καλλιεργημένες και δραστήριες!

Δεν ξέρω πως τα πηγαίνατε στη γεωμετρία στο σχολείο αλλά ήρθε η ώρα για μια μικρή «επανάληψη». Το θέμα μας σήμερα είναι τα γεωμετρικά κοσμήματα. Σχέδια και βασικές ιδέες με γεωμετρική φόρμα μας εμπνέουν και τελικά μετασχηματίζονται σε δυναμικά και ιδιαίτερα κοσμήματα με κύριο χαρακτηριστικό τη λιτότητα τη συμμετρία και τη φινέτσα.

Έτσι τα τρίγωνα τα τετράγωνα τα τόξα και οι χορδές του κύκλου, οι κάθετες γραμμές και οι γωνίες που διχοτομούνται μας δίνουν δυναμικά μινιμαλιστικά και περίτεχνα αποτελέσματα. Αυτή είναι η αιτία που τα φέρνουν στις πρώτες θέσεις τις καρδιές σας

Με το μινιμαλισμό όλο και πιο εμφανή στο χώρο της μόδας και της διακόσμησης, είναι πολύ λογικό να βλέπουμε όλο και περισσότερο γεωμετρία γύρω μας. Από τη διακόσμηση στο σπίτι, στα κοσμήματα, στη μόδα, ακόμα και στο makeup (nail art). Οι αυστηρές καθαρές γραμμές, η συμμετρία, και η λιτή αισθητική είναι αυτά που καθορίζουν τη φόρμα και δίνουν αυτό το σοφιστικέ και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα γεωμετρικά κοσμήματα αποπνέουν το δυναμισμό την ενεργητικότητα, και τη διάθεση σας για δράση. Σας δίνουν ένα στυλ διανοούμενης, πνευματώδης, καλλιεργημένης , μορφωμένης, με δραστηριότητα και βαθιά σκέψη.

Συνήθως φοριούνται με μονόχρωμα ρούχα, ένα ένα κομμάτι ή το πολύ σε ζευγάρι, απλά να θυμάστε να κρατάτε τα πάντα σε αναλογία. Ταιριάζουν απόλυτα στο γραφείο, σε επαγγελματικές συναντήσεις και σε χώρους εργασίας όταν θέλετε να δώσετε τον αέρα του σοβαρού και δυναμικού ατόμου. Από την άλλη όμως να προσέξουμε μια και δεν ταιριάζουν καθόλου σε ντύσιμο και στυλ boho, glamorous ή και οτιδήποτε λαμπερό.

Στα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ έχουμε σχεδιάσει για εσάς μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα βασισμένα σε ασήμι με ημιπολύτιμες πέτρες με λιτές γεωμετρικές φόρμες υψηλής αισθητικής που θα σας εντυπωσιάσουν.

Για λεπτομέρειες στο www.doingart.gr

Επιλεγμένες Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά
bottom of page