top of page

Boho στύλ

Ιστορία

χειροποιήματα, κοσμημα ειδη δωρων

Ήταν αρχές του 2005 όταν το μοντέλο Kate Moss, η ηθοποιός Sienna Miller στην Αγγλία καθώς και η ηθοποιός Mary- Kate Olsen στις Ηνωμένες Πολιτείες καθιέρωσαν ένα αντισυμβατικό, ανέμελο και μποέμ ύφος μόδας και μορφής διακόσμησης.

Με βασικές επιρροές από τους χίπις, με ethnic στοιχεία και το «επιμελώς ατημέλητο» αμέριμνο στυλ του, δίνει μια χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση, άνεσης και ελευθερίας.

Στυλ

Τα άνετα ρούχα, τα λουλουδάτα πουκάμισα και φορέματα, και τα χειροποίητα κοσμήματα, είναι αυτά που καθορίζουν το στυλ και κλέβουν τις εντυπώσεις.

Συμβουλές

χειροποιητα κοσμηματα, δωρα, ασημενια κοσμηματα

Γεμίστε το χώρο σας με πολύχρωμα αντικείμενα. Μην φοβηθείτε το χρώμα. Δώστε βάρος στις γήινες αποχρώσεις στο μποέμικο στυλ και στην ανέμελη διάταξη.

Δώστε ρομαντικό τόνο στο ντύσιμο σας ξεχνώντας τα εφαρμοστά προτιμώντας τα floral μοτίβα και τα λαχούρια σε αέρινα ανοιχτά φορέματα και ρούχα.

Αποφύγετε το βαρύ μακιγιάζ, τα στρας, τα ψηλοτάκουνα και τα λαμπερά ρούχα και τα χρυσά κοσμήματα.

Βασιστείτε στην ατημέλητα φυσική σας ομορφιά, αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα ή δεμένα με κορδέλες και μαντήλια.

Όσο για τα κοσμήματα προτιμήστε, μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια, οτιδήποτε μακραμέ, ματ χάντρες ή ημιπολύτιμες πέτρες, μεγάλα κολιέ και βραχιόλια σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια.

Προτάσεις

Στα Χειροποιήματα και στο www.doingart.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αέρινες δημιουργίες σε κοσμήματα, αξεσουάρ και διακοσμητικά boho αισθητικής για ένα ποιο ανέμελο στυλ με μποέμ νότες και μια δόση ανεμελιάς.

Επιλεγμένες Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά
bottom of page