top of page

Σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι!

Τον Δεκέμβρη σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι! Κλείσαμε τον πρώτο χρόνο ύπαρξής μας στο διαδίκτυο, με το www.doingart.gr και το αδελφάκι του στο «φατσοβιβλίο» το

Αρχές του Δεκέμβρη του 2014 μετα από 9 χρόνια φυσικής παρουσίας, βάλαμε τα καλά μας και βγήκαμε και στον "αέρα", με στόχο και όνειρο να αναδείξουμε την ομορφιά, τη ζεστασιά και τη χάρη του Ελληνικού χειροποίητου. Να αντισταθούμε στη χαμηλής ποιότητας παραγωγή, στο απρόσωπο -made in China- και να δώσουμε στη δουλειά μας προστιθέμενη αξία. Επενδύουμε με όρεξη και σεβασμό σε ένα κοινό που προτιμά εξατομικευμένα «έργα χειρός», με χαρακτήρα και μοναδικότητα. Βάλαμε μπροστά γεμάτοι όνειρα, νέες ιδέες και πολύ κουράγιο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα έχοντας ένα όραμα: να προσπαθήσουμε με συνέπεια και πιστότητα.


Και να λοιπόν, πέρασε κιόλας ένας χρόνος γεμάτος χαρές, αγωνίες, στεναχώριες, δημιουργικότητα, δυσκολίες, ευκαιρίες, και πολλά χαμόγελα. Ώρες ατελείωτες σχεδιάζοντας, φτιάχνοντας, φωτογραφίζοντας και ξενυχτώντας πάνω από τον υπολογιστή με το άγχος και την αγωνία να σταθούμε στο ύψος μας και κυρίως να μην σας απογοητεύσουμε.


Ένας χρόνος μέσα στη νέα μαγική «κοινότητα» που δημιουργήσαμε όλοι μαζί, οι φίλοι, οι συνεργάτες, και οι πελάτες που υποστηρίζετε την προσπάθεια μας και μας εμπνέετε!

Πραγματικά σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που μας στηρίζετε, μας τιμάτε και μας εμπιστεύεστε, συνοδοιπόροι της τέχνης και του ωραίου, στους δύσκολους αυτούς καιρούς.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το «ωραίο ταξίδι», καλές γιορτές, και του χρόνου πάλι «μαζί», στα επόμενα γενέθλιά μας.


Χρόνια Πολλά!!!!!

Η ομάδα των ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΩΝ





Επιλεγμένες Δημοσιεύσεις
Πρόσφατες Δημοσιεύσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά
bottom of page